Atacantul naționalei de tineret, bihoreanul George Pușcaș, a înscris o dublă pentru noua sa echipă, Reading FC, în meciul disputat cu Cardiff City în a doua ligă din Anglia.

la primul meci pe teren propriu – Madejski Stadium, în faţa propriilor suporteri, George Puşcaş a reuşit două goluri impresionante. Acesta a înscris în minutele 25 şi 48, iar cel de-al treilea gol i-a aparţinut lui John Swift, reușita venind în minutul 84 al partidei.

Iată că George Pușcaș confirmă la noua sa echipă, după ce a înscris două goluri în partida din Cupa Ligii Angliei de marți împotriva lui Wycombe.

Jurnaliștii de la BBC au avut cuvinte de laudă despre George și prima sa reușită, în cronica partidei: „George Puşcas a fost starul de necontestat în prima repriză a duelului Reading – Cardiff. Dumnezeule mare, ce mod de a debuta pe teren propriu pentru Reading! George Puşcaş a deschis scorul pentru gazde, cu un efort solitar superb. A preluat mingea în propria jumătate, l-a întors pe toate părţile pe Will Vaulks, pentru ca apoi să tragă superb la colţul lung. O reuşită fantastică”.