Miercuri, 25 noiembrie, pompierii militari bihoreni au acționat în localitatea Aleșd, pentru stingerea unui incendii provocat, cel mai probabil, de amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de mijloacele de încălzire.

În jurul orei 14.35, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost informat prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea unui incendiu la o locuinţă situată în localitatea Aleșd, sesizare în urma căreia la adresa indicată de apelant s-au deplasat de urgență trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației de Pompieri Aleșd, din care două autospeciale de stingere cu apă și spumă, respectiv un echipaj de prim ajutor calificat SMURD, în total 11 pompieri militari.

În momentul sosirii forțelor de intervenție la fața locului, flăcările se manifestau generalizat la întreaga casă. În urma producerii evenimentului, a ars întregul acoperiș, respectiv interiorul casei a fost distrus în totalitate.

Pompieri militari de la fața locului au stabilit cauza probabilă a incendiului, „amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de mijloacele de încălzire”.

Din fericire nu au fost victime în urma producerii evenimentului.

Sursa: Realitatea de Bihor