Polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției orașului Aleșd au fost sesizați ieri, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 de la un bărbat de 81 de ani, din Tinăud, județul Bihor, că o femeie căreia i-a permis accesul în curtea locuinței sale i-a sustras 250 de lei din mână, iar apoi a părăsit curtea locuinței, îndreptându-se spre centrul localității Tinăud.

Femeia a fost urmărită de fiul octogenarului și oprită de persoanele de pe stradă, alertate de acesta, până la sosirea polițiștilor.

Polițiștii din Aleșd au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind o femeie de 27 de ani, din localitatea Borod, județul Bihor.

Polițiștii aleșdeni au recuperat de la aceasta banii sustrași și i-au restituit proprietarului.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Aleșd au reținut-o pe femeia de 27 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție județean Bihor.

Polițiștii din Aleșd continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celei în cauză.

Sursa: Realitatea de Bihor