La sfârșitul acestei săptămâni CSM Oradea este angrenată în arena internațională cu două secții. Cea de baschet și cea de polo.

Vineri (20.09), CSM CSU Oradea primește vizita maghiarilor de la Falco Szombathely. Partida contează pentru manșa a 2-a din primul tur preliminar al Basketball Champions League – ediția 2019/20 se dispută la Arena Antonio Alexe cu începere de la ora 19:00.

În tur, campioana Ungariei a învins cu scorul de 71-62. Roș-albaștrii au nevoie de o victorie la zece puncte diferență pentru a se califica în turul al 2-lea. Bilete pentru acest meci se pot achiziționa AICI. Abonamentele sunt valabile pentru acest joc.

Sâmbătă (21.09), CSM Oradea întâlnește pe CN Terrassa. Este prima manșă a celui de-al 3-lea tur preliminar LEN Champions League – ediția 2019/20. Jocul se dispută în Spania. Foarte probabil meciul din Spania va fi transmis în direct pe internet.

Partida retur se va disputa la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea în cursul zilei de miercuri (25.09), ora 19:00. Intrarea va fi liberă la acest joc.