Echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea a completat primele două săptămâni de pregătire a noului sezon competițional. Roș-albaștrii au lucrat intens pe stadion, pe pista de alergare, în pădure, respectiv în sala de forță.

Staff-ul tehnic al campioanei în exercițiu a României a pus în aplicare planul de pregătire fizică pentru prima parte a sezonului competițional 2019/20. Roș-albaștrii au răspuns la solicitările antrenorilor pe parcursul celor două săptămâni scurse de la reunire.

În continuare se va pune accentul pe pregătirea specifică. Baschetbaliștii vor continua în paralel pregătirea fizică, cu precădere în sala de forță, însă cele mai multe antrenamente se vor desfășura în sala de baschet. Aici vor fi ședințe de individualizare, însă pregătirea tactică va deveni principalul focus.

Luni (26.08), echipei i se vor alătura la antrenament Giordan Watson și Bobe Nicolescu. Aceștia au ajutat echipa națională a României să avanseze în calificările FIBA EuroBasket 2021, iar după încheierea acestei campanii ai beneficiat de câteva zile libere.

CSM CSU Oradea va începe seria jocurilor de pregătire. Concret, pe 29 august, ora locală 18:00, bihorenii se duelează cu DEAC Debrecen, în deplasare, pentru ca două zile mai târziu, adică pe 31 august, să se desfășoare meciul cu Szedeak Szeged, la Arena Antonio Alexe. Vom reveni cu ora de începere a acestui meci după ce părțile vor cădea la un acord. Cei de la Szeged vor juca cu o zi mai devreme la Debrecen, astfel încât e posibil ca meciul să se dispute la o oră care să permită echipei antrenate de Andjelko Mandic să se îndrepte spre casă la o oră cât mai rezonabilă.