Dragan Zekovic a semnat un nou contract cu CSM CSU Oradea. Roș-albaștrii și-au securizat serviciile pivotului înalt de 2.09 metri pentru următorii doi ani (contract de tipul 1+1).

În vârstă de 32 ani, Zekovic evoluează la pozițiile 4-5. El a ajutat formația bihoreană să devină campioană a României în sezonul 2018/19, după ce cu un an în urmă a pierdut finala campionatului, împotriva orădenilor, din postură de jucător al CSM Steaua EximBank București.

Ex-iugoslavul s-a alăturat formației antrenate de Cristian Achim în luna noiembrie 2018, moment în care bihorenii au decis să efectueze o modificare de structură, renunțând la un fundaș (Vaidas Kariniauskas), în detrimentul unui pivot.

Zekovic a avut 28 apariții în uniforma CSM CSU Oradea în Liga Națională, respectiv patru în Cupa României. El a contribuit cu 11.4 puncte, 3.6 recuperări, 1.0 pase decisive, 0.5 intercepții și 0.4 capace în 23:24 minute pe meci pentru 10.2 la eficiență. De asemenea, ex-iugoslavul a avut procentaje de 60% la aruncările de două puncte, 32% la trei puncte, respectiv 80% la linia de pedeapsă.

Cariera profesionistă a lui Zeko cuprinde 12 sezoane. El a avut primul angajament în sezonul 2005/06, alături de Atlas Novi Belgrad. A trecut apoi la Arkadia Traiskirchen Lions, unde a fost coleg cu Titus Nicoară. Ulterior s-a întors în țara natală și a jucat pentru Steaua Roșie Belgrad, OKK Belgrad, KK Novi Sad, Vojvodina Novi Sad.

Zekovic a trecut apoi la CSU Asesoft Ploiești, însă el și-a încheiat prematur contractul cu prahovenii din cauza unor probleme de sănătate. El a ieșit din viața sportivă pentru aproximativ doi ani și jumătate, dar a reluat activitatea profesionistă în vara anului 2016.

Zekovic a fost legitimat de Karpos Sokoli, din Macedonia de Nord, formație alături de care a jucat și în Liga Adriatică. În vara anului 2017 s-a alăturat lui CSM Steaua EximBank București. Contractul său cu gruparea din capitala României a fost reziliat unilateral de club, după ce protocolul de colaborare dintre cele două entități a fost oprit. Jucătorul a rămas al lui CSM București, dar clubul amintit nu a fost acceptat în sezonul 2018/19, după ce nu a respectat criteriile obligatorii de înscriere în LNBM.

CSM CSU Oradea are contracte pe sezonul 2019/20 cu Giordan Watson, Tudor Fometescu, Bobe Nicolescu, Edi Petrescu și Nikola Markovic.