Două accidente rutier au avut loc, luni, în municipiul Oradea, soldate cu rănirea ușoară a două persoane.  În ambele cazuri, polițiștii cercetează cauzele și împrejurările producerii celor două accidente rutiere.

 

Astfel, o femeie de 44 de ani, din localitatea Ineu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Clujului din municipiul Oradea, dinspre Oșorhei înspre strada Dragoș Vodă, nu a păstrat o distanță suficientă în timpul deplasării și a acroșat din spate un autoturism, condus de o femeie de 43 de ani, din comuna Oșorhei, care circula în fața sa în coloană și a oprit pentru a acorda prioritate unui autoturism, condus de un bărbat de 41 de ani, din Oradea, care ieșea din curtea unei societăți comerciale, acroșându-l în urma impactului.

În urma accidentului rutier, femeia de 43 de ani, care conducea cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.       

 

În aceeași zi, o orădeancă de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Oneștilor din localitate, dinspre strada Tudor Vladimirescu înspre strada Calea Aradului, a efectuat un viraj la stânga fără a acorda prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă din sens opus de un bărbat de 32 de ani, din Oradea.

În urma accidentului rutier, conducătorul motocicletei a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Sursa: Realitatea de Bihor