O femeie de 76 de ani din Nojorid a fost izbită pe marcajul pietonal de către un șofer care nu i-a acordat prioritate.

Joi, 16 ianuarie a.c., la ora 20.05, pe D.N. 79, în localitatea bihoreană Nojorid, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Arad, județul Arad, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Arad, nu a acordat prioritate de trecere și a acroșat o femeie de 76 de ani, din localitatea Nojorid, care se angajase în traversarea carosabilului pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător.

În urma accidentului rutier, femeia a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Tot ieri, o altă bihoreancă a fost acroșată pe trecerea de pietoni în localitatea Inand. Un bărbat de 30 de ani, din comuna Ineu, județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Oradea – Salonta, nu a acordat prioritate de trecere și a acroșat o localnică de 75 de ani, care se angajase în traversarea carosabilului pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător, din partea dreaptă a direcției de deplasare a autoutilitarei.

În urma accidentului rutier, femeia a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Biroului Rutier Salonta continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Foto arhiva