Două autoaccidentări, produse în doar câteva minute, au avut loc în localitatea bihoreană Chiraleu, ambele pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de carosabil acoperit cu polei

Luni, 13 ianuarie a.c., la ora 08.05, pe drumul comunal 280, în localitatea bihoreană Chiraleu, o femeie de 40 de ani, din municipiul Marghita, în timp ce conducea un autoturism dinspre D.N. 19/E înspre centrul localității, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, respectiv partea carosabilă acoperită cu polei, iar la coborârea unei pante a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit carosabilul și a intrat în șanț.

În urma accidentului rutier, atât conducătoarea autoturismului, cât și o femeie de 53 de ani, din comuna Abram, județul Bihor, pasageră a sa, au suferit leziuni ușoare, fiind transportate la spital pentru investigații medicale.

Tot luni, 13 ianuarie a.c., la ora 08.20, pe același drumul comunal din localitatea bihoreană Chiraleu, un bărbat de 55 de ani, din municipiul Marghita, în timp ce conducea un autoturism dinspre D.N. 19/E către centrul localității, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum –  parte carosabila acoperită cu polei, la coborârea aceleiași pante, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu primul autoturism, care fusese condus de femeia de 40 de ani, care se afla în șanț în urma accidentului rutier în care a fost implicat.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturimului a suferit leziuni ușoare, fiind, de asemenea, transportat la spital, pentru investigații medicale.

Polițiștii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările în ambele cazuri, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentelor rutiere.