Doi orădeni au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce, în luna mai, au furat mai multe aparate utilizate în industria Horeca și diverse piese aferente acestora, din incinta unui punct de lucru al unei firme din municipiu. Prejudiciul se cifrează la circa 70.000 lei, polițiștii reușind să recupereze aproximativ 85% din bunurile furate,

 

 

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea au reținut, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliției Județean Bihor, doi bărbați de 33 și 46 de ani, ambii din municipiul Oradea, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii orădeni îi bănuiesc pe aceștia că, în perioada 8 – 11 mai a.c., ar fi sustras mai multe aparate utilizate în industria Horeca și diverse piese aferente acestora, din incinta punctului de lucru al unei societăți comerciale din municipiul Oradea, cauzând un prejudiciu estimat la 70.000 de lei.

În urma a două percheziții domiciliare efectuate, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului au descoperit și recuperat de la aceștia aproximativ 85% din bunurile sustrase.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul  Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

*