CSM Digi Oradea a pierdut cel de-al 2-lea meci disputat cu Steaua București, în etapa a 7-a din Superliga Națională de polo – ediția 2018/19. Confruntarea desfășurată sâmbătă (01.12), la bazinul Ghencea, s-a încheiat cu scorul de 9-4. Pe sferturi: 0-2, 3-1, 3-1, 3-0.

Meciul a demarat excelent pentru elevii lui Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu. Aceștia s-au apărat exemplar și au împiedicat formația adversă să înscrie pe parcursul primelor opt minute. Astfel, CSM-ul s-a instalat la conducere, marcând primele două goluri ale partidei. Echipa din Oradea s-a văzut egalată în sfertul al 2-lea, însă a înscris din nou, înainte ca Steaua să stabilească scorul pauzei, 3-3.

Lucrurile s-au schimbat în repriza secundă. Steaua a trecut pentru prima dată la conducere în primul minut din sfertul al 3-lea, dublându-și avantajul la scurt timp. CSM-ul a răspuns la jumătatea acestei perioade de joc, dar nu a avut forța să restabilească egalitatea. Bucureștenii au marcat ultimele patru goluri ale meciului și s-au impus la diferență de cinci goluri.

Grummy Guimaraes a terminat cu două goluri, iar Ferenc Czenk și Viktor Kovats au marcat câte un gol pentru CSM Digi Oradea. Au mai jucat Stefan Zivojinovic, Levente Vancsik, Cristi Dobre, Max Costa, Seyia Adachi, Roland Szabo, Alex Popoviciu, Robert Gergelyfi, Ramiro Georgescu, Bogdan Remeș, Nichita Ilisie și Raul Gavriș.

Vineri (30.11), în primul meci, Steaua a învins CSM Digi cu scorul de 10-7.

În urma acestui rezultat, CSM Digi Oradea are 12 victorii și două înfrângeri. Echipa bihoreană a disputat în devans dubla cu Amefa Arad, contând pentru etapa a 8-a. Astfel, ultima apariție a echipei în anul 2018 este programată peste două săptămâni, atunci când primește vizita echipei Corona Sportul Studențesc, în etapa a 9-a, ultima, din turul sezonului regulat în Superliga Națională – ediția 2018/19.