CSM CSU Oradea susține următorul meci la Pitești. Roș-albaștrii se duelează, sâmbătă (02.11), cu începere de la ora 20:00, cu BCM U FC Argeș din localitate. Partida contează pentru etapa a 4-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2019/20, fiind transmisă în direct la DigiSport.

Echipa antrenată de Cristian Achim are, similar celei pregătite de Florin Nini, 1-2 la general după primele trei runde. Va fi cel de-al 3-lea meci disputat în deplasare în noua ediție de campionat pentru bihoreni, aceștia fiind în căutarea primului succes pe plan intern.

Oradea vine după succesul obținut la Istanbul, cu Bahcesehir, în FIBA Europe Cup, acolo unde bilanțul echipei este excelent, de 2-0. Echipa bihoreană va încerca să repete prestația de la mijlocul săptămânii însă este limpede că atât staff-ul tehnic, cât și lotul de jucători vor avea o misiune deloc ușoară.

Formația din Pitești a avut la dispoziție o întreagă săptămână pentru a pregăti acest joc. CSM-ul a demarat pregătirile imediat după ce a ajuns la Pitești, în cursul după-amiezei de joi, la întoarcerea în țară după succesul obținut în Turcia.

Similar precedentelor confruntări, CSM CSU Oradea nu va beneficia de serviciile lui Bobe Nicolescu. Acesta este accidentat la spate și urmează să înceapă un program minuțios de recuperare. Este neclar la această oră ce durată va avea acest program și când va reveni jucătorul în programul echipei. Ceilalți componenți ai echipei orădene sunt apți de joc.

De cealaltă parte, BCM U FC Argeș Pitești depune eforturi pentru recuperarea lui Tudor Gheorghe. Acesta este un component important al alb-violeților, atât prin prisma regulii U23, cât și a rolului său în echipă, fiind unul dintre principalii mânuitori de minge.

Oradea îl va reîntâlni pe Goran Gajovic, cel alături de care a câștigat al 2-lea titlu național, respectiv unul dintre oponenții CSM-ului în finala ce a adus primul trofeu din istoria clubului. Bihorenii se vor reîntâlni cu Justas Tamulis, adversarul din finalele de Cupa României și Liga Națională în anul 2019. Alte nume cunoscute sunt Danilo Tasic și Bozhidar Avramov. Noutățile sunt la pozițiile 1 și 5. Este vorba despre James Washington și Devin Searcy.