După ce s-a impus cu 0-2 în deplasare la Floreşti, echipa bihoreană a câștigat cu 2-0 și meciul retur din cadrul barajului de promovare în Liga a III-a.

Marcatori pentru CSC Sânmartin au fost Sergiu Pop în minutul 60 și Ionuț Ban în minutul 65. Arbitru central pentru această partidă a fost Kovacs Szabolcs din Carei iar asistenți au fost Kopriva Zsolt și Kopriva Tamas din Satu Mare. Observatori din partea FRF au fost Rad Vasile (Arad) și Onicas Ioan (Zalău).

CSC Sânmartin a jucat în următoarea formulă: Barabaş – Florinel Pop, Pintea, Nogo (Szabados), Arsene – Cuc – Sorian, Ban (Lupșe), Tiponuţ, Popa – Sergiu Pop.

În acest sezon, echipa antrenată de Călin Cheregi a câștigat campionatul Ligii 4 Bihor fără să cunoască înfrângerea, cu doar 4 rezultate de egalitate în 28 de etape, marcând 102 goluri de-alungul sezonului.

În urma rezultatelor din meciurile de baraj, CSC Sânmartin s-a calificat în Liga a III-a. Noul sezon al ligiii a 3-a va începe pe data de 24 august. Eşalonul al treilea va avea din nou cinci serii, în total urmând a participa 80 de echipe. Turul campionatului Ligii a III-a se va încheia la 30 noiembrie, în timp ce returul va debuta pe 7 martie şi se va încheia tot în 30 mai 2020.