International School of Oradea organizează pe data de 25 mai 2019 ‘’Conferința NextGen’’, eveniment care va avea loc în Oradea, având ca tematică principală dezvoltarea creativității în educația copiilor.

Evenimentul aflat la prima ediție în Oradea, va avea ca tematici principale:

• Creativitatea în dezvoltarea copilului
• Povestirea ca instrument de îmbunătățire a creativității copilului
• Rolul educației în dezvoltarea creativității copilului

În cadrul evenimentului vor susține discursuri și ateliere tematice speakeri cunoscuți la nivel național în educație și parenting precum doamna Otilia Mantelers, primul instructor de parenting by Connecting Romania, doamna Ana Niculescu, cunoscuta și ca Mămica Urbană, speakeri internaționali și profesori cu experienta din cadrul ISO.

Cei care vor alege sa participe la aceasta conferința vor avea șansa să se întâlnească cu speakeri renumiți în parenting, vor avea ocazia sa învețe cum să se conecteze mai bine cu cei mici, să descopere cum să potrivească stilul lor de a fi părinte cu personalitatea copilului, pentru a contribui la creșterea creativității acestuia;
Totodată vor avea șansa să participe la ateliere practice pentru a vedea cum teoria poate fi transformată în practică și să se alăture unei comunități care respectă aceleași valori.

Deschiderea evenimentului va avea loc sâmbăta, 25 mai 2019, începând cu ora 9:00, la Double TreebyHilton Oradea. Detaliile despre programul conferinței și înscrieri le găsiți aici. Cei care doresc sa beneficieze de tarife promoționale o pot face pana pe 31 aprilie, accesând tarifele de early bird. Organizatorii menționează faptul că evenimentul se va desfășura atât în limba romana, cat și în limba engleza.

Pentru informații suplimentare, cei interesați sunt rugați sa contacteze organizatorii telefonic la numărul: 0359.178757 sau la adresa de email: nextgen@isor.