Joi, 23 iulie, la ora 19.00, poliţiştii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat şi reţinut un bărbat de 27 de ani, din comuna Borș, județul Bihor.

Judecătoria Oradea a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare în regim de detenţie, pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Tot joi, 23 iulie, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au depistat şi reţinut un bărbat de 60 de ani, din Oradea, pe numele căruia Judecătoria Oradea a emis un mandat de executare a unei pedepse de 1 ani şi 3 luni de închisoare, pentru comiterea unor infracţiuni de furt.

De asemenea, joi, 23 iulie, la ora 19.00, poliţiştii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod – Postul de Poliţie Bulz au depistat şi reţinut un bărbat de 40 de ani, din comuna Bulz, judeţul Bihor.

Judecătoria Aleșd a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 2 ani și 8 luni închisoare în regim de detenţie, pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi complicitate la delapidare.

Cei în cauză au fost preluaţi de poliţiştii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigaţii Criminale şi încarceraţi în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepselor la care au fost condamnaţi.