În data de 7 noiembrie 2019, Clubul sportiv „Exclusive” aniversează zece ani de existență, iar evenimentul va fi marcat prin inaugurarea Centrului de dans „Exclusive” situat pe strada Ștefan Octavian Iosif, nr. 13B, Oradea. Clubul sportiv „Exclusive” aduce culoare și dinamism în lumea dansului sportiv de performanță la nivel național și internațional. Comunitatea orădeană a beneficiat în acești zece ani atât de dezvoltarea talentului până la standardul de performanță, cât și de simple activități care să mențină mintea și corpul sănătos.

„Experiența acumulată în cei zece ani ne-a oferit posibilitatea de a privi dansul și din alte perspectivă, ce a educației. O viziune de ansamblu asupra dansului promovat de clubul nostru, face din acesta mai mult decât mișcarea corpului; dansul marca Exclusive reprezintă o modalitate de auto-dezvoltare și auto-educare pentru toți cei ce ne trec pragul” (Oana Veszi, antrenor Club sportive „Exclusive”).

Programul evenimentului aniversar include momente emoționante pentru organizatori, care au munci foarte mult pentru a-și achiziționa o sală proprie. Invitații sunt așteptați de la ora 17.30, iar de la ora 18.00 tăierea panglicii Centrului de dans „Exclusive” va fi urmată de un scurt program artistic prin care organizatorii doresc să exemplifice multitudinea de activități pe care le derulează.