Clubul Lions 22 Oradea organizează în data de 25 octombrie, de la ora 19, în sala de evenimente Solay, un cafe-concert caritabil pentru susținerea taberei anuale pentru copiii bolnavi de diabet.

”Ca părinte îți dorești să ai un copil sănătos și orice suferință, cât de neînsemnată a celui mic îți creează îngrijorare și neliniște. Dar când copilul tău suferă de o boală incurabilă, ca diabetul, universul tău se prăbusește. Și cel mai important când ești părintele unui copil bolnav este să știi cum să îl îngrijești și cum să îl educi astfel încât să nu se simtă diferit de ceilalți copii, să nu fie exclus din colectivitate sau marginalizat.

Dacă înțelegi greutățile pe care le au copiii și părintii copiilor bolnavi de diabet, alătură-te nouă și participă la strângerea de fonduri pentru o cauză nobilă prin achiziționarea unui bilet. Pretul biletului este de 120 lei și acoperă consumația (un fel principal, apă, cafea, desert) și participarea la spectacolul extraodinar susținut de interpreții de seamă ai Operei din Cluj, iar diferența va fi donată oganizării taberei anuale pentru copiii bolnavi de diabet, tabără pe care Clubul Lions o organizează de ani de zile” transmit organizatorii.

În săptămâna în care are loc tabăra pentru copii, diabetologi, nutriționiști, învățători, psihologi, asistenți medicali participă activ alături de copii pentru a-i îngriji, a-i învăța ce înseamnă să fii bolnav de diabet și ce reguli trebuie să respecți, pentru a-i încuraja să se considere la fel ca și ceilalți copii.

”Vă așteptăm să fiți alături de noi la acest eveniment caritabil și să invitați și voi, la rândul vostru, prieteni cu suflet mare care să se alăture cauzei noastre umanitare.”

Biletele pot fi achizionate la numerele de telefon: Monica Gall – 0744.55.63.77 și Bianca Puscas – 0745.30.77.70.