Primăria Oradea a premiat-o azi pe doamna Dani Elena, rezidentă a Căminului de bătrâni „Sfânta Elisabeta” din Oradea, la împlinirea frumoasei vârste de 100 de ani.

 

Aceasta s-a bucurat să primească vizita reprezentanților primăriei, alături de coordonatoarea căminului Nagy Andrea, de asistentul social Gyöngyi Eva, dar și de alți colegi de cămin.  

Pe lângă un buchet de flori, aceasta a primit și suma de 1.000 de lei, acordată în baza Hotărârii de Consiliu Local nr. 867/2005.

Doamna Elena Dani, de meserie croitoreasă, s-a născut în judeţul Bacău, dar s-a stabilit prin căsătorie în Oradea. A avut trei copii, din care doar unul mai trăiește, având de la aceștia cinci nepoți și șase strănepoți.

„Acum, la împlinirea vârstei de aur, doresc să vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut pentru orașul nostru, pentru munca și contribuția d-voastră la bunăstarea comunității. Vă mulțumesc că sunteți un exemplu pozitiv, un model de longevitate și optimism pentru noi cei mai tineri, care ne dorim să ajungem la vârsta d-voastră. Vă doresc din suflet multă sănătate, bucurie și liniște. Doamne ajută!”, a transmis primarul Florin Birta.

Sursa: Realitatea de Bihor