Victorie dificilă obținută de naționala de fotbal a României în deplasarea din Insulele Feroe. Micuța națiune din nordul altlanticului s-a apărat curajos timp de 74 de minute, ajutată fiind și de gazonul sintetic, udat din plin pentru a încurca jocul de construcție al tricolorilor.

România a reușit să spargă gheața abia în minutul 74, când o pasă filtrantă a lui Tănase îl găsește pe Pușcaș în careul advers, acesta trimițând un șut plasat la colțul lung. 1-0 pentru România, care se pregătea să exploateze spațiile lăsate de feroezi, obligați acum să iasă la joc. Intrat în repriza secundă, Mitriță confirmă forma foarte bună arătată în campionatul american unde evoluează pentru New York City, și face 2-0 după o combinație cu Ianis Hagi și Keseru, bihoreanul intrat în teren în locul lui Andone.

Selecționerul Contra a demonstrat că a fost inspirat când l-a introdus pe Claudiu Keseru care, după pasa decisivă, reușește golul trei pentru România cu un șut puternic din interiorul careului. Din pacate, Keseru a acuzat dureri musculare imediat după execuție și este incert pentru meciul decisiv de marți seara în compania Norvegiei.