Un bărbat din localitatea bihoreană Ștei este cercetat de polițiști, după ce a condus prin Oradea un autoturism ce nu îi aparținea, deși avea permisul anulat. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore.

 

Miercuri dup-amiază, pe strada Transilvaniei din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un bărbat de 37 de ani, din localitatea Ștei, care, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor, potrivit informațiilor transmise de IPJ Bihor.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că acesta avea anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar autoturismul pe care îl conducea fusese sustras în scop de folosință, în cursul aceleiași zile, de la un membru al familiei.

În urma cercetărilor efectuate și administrării probatoriului în cauză, polițiștii Serviciului Rutier l-au reținut pe bărbatul de 37 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere a fost anulat și furtul unui autovehicul în scop de folosință.

Sursa: Realitatea de Bihor