Un bărbat din Aleșd a fost reținut de polițiști, după ce a fost prins în flagrant distrugând o autospecială de poliție. Oamenii legii îl bănuiesc pe bărbat că, înainte cu o zi,  ar fi distrus încă o mașină de poliție.

 

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Aleșd au depistat, sâmbătă seara, în flagrant delict un bărbat de 34 de ani din Aleșd, în timp ce încerca să distrugă cu un corp contondent din lemn, parbrizul unei autospeciale de poliție parcată regulamentar într-o parcare amenajată de pe raza orașului.

Totodată, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii aleșdeni îl bănuiesc pe acesta că, în noaptea de 9 spre 10 aprilie, ar fi distrus, cu ajutorul unui bolovan, parbrizul unei alte autospeciale de poliție, care fusese lăsată parcată regulamentar, la sediul unității de poliție din Aleșd.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii din Aleșd l-au reținut pe bărbatul de 34 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Luni, 12 aprilie, bărbatul va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleșd, în vederea dispunerii de măsuri față de acesta.

 

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Aleșd continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, sub aspectul săvârșirii infractiunilor de distrugere și tentativă la infracțiunea de distrugere și pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Sursa: Realitatea de Bihor