Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au fost sesizaţi miercuri de reprezentanţii unui magazin din municipiul Oradea că, la 13 iulie, în jurul orei 19.30, persoane necunoscute ar fi sustras de pe rafturile magazinului trei console de jocuri, cauzând un prejudiciu total de 5.187 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, la scurt timp de la sesizare, poliţiştii orădeni au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 68 de ani, din municipiul Cluj Napoca, judeţul Cluj, de la care au recuperat parţial prejudiciul.

În urma administrării probatoriului în cauză, poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului l-au reţinut pe bărbatul de 68 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor. Joi, 16 iulie, cel în cauză va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, în vederea dispunerii de măsuri legale faţă de acesta.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului.