Doi minori care fac parte din sistemul de protecție a copilului și locuiesc într-o casă de tip familial din localitatea Oșorhei au pus din nou autoritățile pe jar, după ce au dispărut încă o dată de la domiciliu. 

 

 

Polițiștii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați dumincă seara de reprezentanții unei case de tip familial din localitatea Oșorhei, că în cursul aceleiași zile, în jurul orei 12.00, respectiv 09.00, doi minori – COVACI MĂDĂLINA-ALEXANDRA, de 16 ani și DRĂGĂNEL CRISTIAN DANIEL, de 16 ani, au plecat voluntar de la casa de tip familial în care sunt instituționalizați şi nu au mai revenit.

Aceștia au mai fost plecați în repetate rânduri, revenind sau fiind găsiți de polițiști de fiecare dată.

Imagine

 

COVACI MĂDĂLINA-ALEXANDRA:

SEMNALMENTE: aproximativ 1,68 m înălțime, aproximativ 50 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ten creol, ochi căprui, păr șaten, lung.

ÎMBRĂCĂMINTE: Nu au fost furnizate detalii cu privire la vestimentația pe care aceasta o purta la data dispariției.

 

Imagine

DRĂGĂNEL CRISTIAN DANIEL:

SEMNALMENTE: aproximativ 1,70, aproximativ 55 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ten creol, ochi căprui, păr șaten.

ÎMBRĂCĂMINTE: Nu au fost furnizate detalii cu privire la vestimentația pe care acesta o purta la data dispariției.

 

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorilor sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Sursa: Realitatea de Bihor