Peste 70 de amenzi în valoare de aproximativ 25.000 lei au fost aplicate de polițiștii bihoreni, în minivacanța de Revelion. Au fost reținute totodată 13 permise de circulație.

 

În perioada 31 decembrie 2020 – 3 ianuarie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic la început de an, au fost aplicate 74 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 25.106 lei.

Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 13 permise de conducere.

De asemenea, au fost reţinute două certificate de înmatriculare, au fost constatate nouă tamponări și opt infracțiuni. 

Sursa: Realitatea de Bihor