Un accident rutier a avut loc marți, 2 noiembrie, la ora 15.20, pe D.N.1, în localitatea bihoreană Oșorhei.

Un tânăr de 19 ani, din Oșorhei, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Oradea – Aleșd, a efectuat un viraj la stânga pentru a intra pe o stradă laterală, iar la părăsirea drumului național a acroșat cu partea laterală stânga o femeie de 68 de ani, din localitatea Fughiu, județul Bihor, care circula pe bicicletă, în aceeași direcție de deplasare, pe acostamentul din afara părții carosabile, pe partea stângă a drumului național.

După producerea evenimentului, tânărul de 19 ani, care conducea autoutilitara, a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției, fiind identificat cu operativitate de polițiștii Postului de Poliție Oșorhei, la domiciliul acestuia.

În urma accidentului rutier, femeia a suferit leziuni ușoare.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii rutieri bihoreni, s-a constatat că tânărul respectiv nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Sursa: Realitatea de Bihor