Ieri, 15 martie, a avut loc o nouă extragere în cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea” din anul 2019. Începută în anul 2017, campania pentru recompensarea cetățenilor și firmelor care achită online impozitele a ajuns la cel de-al treilea an de desfășurare, perioadă în care au fost desemnați 19 câștigători ai pachetelor de familie la Aquapark Nymphaea.

La a opta extragere din acest an au fost înscriși contribuabilii care au plătit online în perioada 4 – 10 martie 2019, integral, impozitele datorate pentru anul în curs.

Din cei 1787 de contribuabili înscriși, prin extragerea computerizată a fost desemnat câștigătorul Brinzaș Viorica și Florian, proprietarde pe strada Doinei. Acesta va fi înștiințat prin adresă la domiciliu privind posibilitatea ridicării premiului de la sediul Primăriei, ghișeele 3 sau 4 din Piramidă, începând de luni, 18 martie, în termen de 30 de zile. Voucherul oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulți și 2 copii sub 18 ani şi este valabil până la sfârşitul anului.

Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul în termenul prevăzut.

Primăria Oradea le mulțumește tuturor contribuabililor, amintind pe această cale că cei care își plătesc integral impozitul până în 31 martie beneficiază de o bonificație fiscală de 8% pentru plățile online și de 5% în cazul plăților la ghișee. De asemenea, cei care îl plătesc online pot câștiga, săptămânal prin tragere la sorți, până la sfârşitul lunii martie, o zi de distracție la aquapark alături de familie (2 adulți și 2 copii sub 18 ani). Corespunzător perioadei campaniei 15.01.2019 – 31.03.2019 vor fi acordate 11 premii.

Următoarea extragere va avea loc săptămâna viitoare, în data de 22 martie 2019, la care vor participa contribuabilii care plătesc online în perioada 11-17 martie 2019, integral, impozitele datorate pentru anul în curs.