Reținut de polițiștii rutieri după ce a fost depistat în trafic, în timp ce conducea sub influența alcoolului și având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Sâmbătă, 26 februarie, la ora 19.30, în localitatea bihoreană Gurbediu, polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Tinca au depistat în trafic un bărbat de 47 de ani, din comuna Lăzăreni, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că acesta are restricționat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, tot pentru conducere sub influența alcoolului.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar în urma administrării probatoriului, polițiștii bihoreni au dispus reținerea bărbatului de 47 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Sursa: Realitatea de Bihor