Joi, 17 septembrie, poliţiştii Secţiei nr.5 de Poliţie Rurală Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au identificat şi cercetat un bărbat de 69 de ani și o femeie de 60 de ani, ambii din localitatea Surduc, județul Bihor, alți doi bărbați de 52, respectiv 56 de ani și două femei de 40 și 54 de ani, toți din municipiul Oradea, bănuiți de comiterea infracţiunii de fals în declarații.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii îi bănuiesc pe cei doi localnici din Surduc că, în cursul lunii august, ar fi luat în spațiu, în vederea stabilirii reședinței la adresa imobilului pe care aceștia îl dețin în localitatea respectivă, 11 persoane care au domiciliile în alte localități.

Totodată, polițiștii Secţiei nr.5 de Poliţie Rurală Oradea îi bănuiesc pe cei doi orădeni de 52 și 40 de ani, că, în perioada februarie – august, ar fi luat în spațiu, în vederea stabilirii reședinței la adresa imobilului pe care aceștia îl dețin în localitatea bihoreană Sărand, 13 persoane care au domiciliile în alte localități.

De asemenea, bărbatul de 56 de ani și femeia de 54 de ani, din Oradea, sunt bănuiți de polițiști, că, în perioada februarie – septembrie, ar fi luat în spațiu, în vederea stabilirii reședinței la adresa imobilului pe care aceștia îl dețin tot în localitatea Sărand, 13 persoane care au domiciliile în alte localități.

Poliţiştii Secţiei nr.5 de Poliţie Rurală Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au întocmit față de fiecare din cele șase persoane dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de fals în declarații.

Sursa: Realitatea de Bihor